Druid Software

De Software Producten van Druid worden uitsluitend met supportcontracten geleverd. Bij de aankoop van Druid Software licenties krijgt u contactgegevens voor Telefonisch en Support per email. Tevens komt u om een mailinglijst welke u wekelijks voorziet van nieuws, product handleidingen, technische documenten, software-updates en software-upgrades.

Servicedesk Alcadis

Alcadis voorziet voor Druid eerstelijns support diensten en levert additionele ondersteunende supportdiensten die complementair zijn aan de Druid support. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat extra technische support bij onderhoud, installaties of tijdens troubleshooting nodig is.