Ruckus Support

De producten van Ruckus worden uitsluitend met supportcontracten geleverd. Op de Supportsite van Ruckus (https://support.ruckuswireless.com) kunt u terecht voor een uitgebreide set aan informatie, waaronder product handleidingen, technische documenten, software-updates en software-upgrades. Ook kunt u hier uw supportaanvraag indienen:

Servicedesk Alcadis

Voor technische ondersteuning op de producten van Ruckus kunnen resellers terecht bij de servicedesk van Alcadis. De Support Engineers van Alcadis bieden telefonisch of per e-mail support en ook stellen zij downloads als firmware-updates, manuals, drivers en technotes beschikbaar via deze supportsite.

  • De servicedesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
  • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Downloads

In de navigatiebalk hieronder ziet u een overzicht van de productgroep van Ruckus. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet, manual, driver of firmware zoekt.

Events

Met enige regelmaat organiseert Alcadis in samenwerking met Ruckus Networks trainingen, seminars en webinars. Neem een kijkje in de agenda op onze website of meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf automatisch op de hoogte!