EnGenius Support

Voor technische ondersteuning op de producten van EnGenius kunnen resellers terecht bij de servicedesk van Alcadis. De Support Engineers van Alcadis bieden telefonisch of per e-mail support en ook stellen zij downloads als firmware-updates, manuals, drivers en technotes beschikbaar via deze supportsite.

  • De servicedesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
  • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Downloads

In de navigatiebalk hieronder ziet u een overzicht van de productgroep van EnGenius. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet, manual, driver of firmware zoekt.

EnGenius Support voor consumenten

Consumenten kunnen hun supportaanvragen via EnGenius Eindhoven plaatsen. Zij zijn telefonisch te bereiken via +31 40 8200 888 of kijk voor meer informatie op de website van EnGenius Networks. Alle consumentensupport, behalve de support voor de EZ Hostpot, loopt via EnGenius Eindhoven.

Supportaanvragen voor de EZ Hotspot kunnen worden gedaan via EnGenius de Meern. Zij zijn alleen te bereiken via support@engenius-europe.com of kijk voor meer informatie op de website van EZWi-Fi.