Cloud4Wi Support

Voor technische ondersteuning op de producten van Cloud4Wi kunnen resellers terecht bij de servicedesk van Alcadis. De Support Engineers van Alcadis bieden telefonisch of per e-mail support.

  • De servicedesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
  • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Cloud4Wi Help center

In het Support Center van Cloud4Wi kunt u de laatste firmware, documentatie en overige informatie verzamelen om u te ondersteunen bij de installaties en configuraties. U vindt hier ook een forum om informatie te delen en verschillende FAQ’s.

Downloads

In de navigatiebalk hieronder ziet u een overzicht van de productgroep van Cloud4Wi. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet, manual, driver of firmware zoekt.

Events

Met enige regelmaat organiseert Alcadis evenementen op kantoor in Houten die in het teken staan van Cloud4Wi. Bekijk onze agenda en meld u aan.