Alcatel-Lucent Enterprice

Alcatel-Lucent Enterprise Support

Voor technische ondersteuning op de producten van Alcatel-Lucent Enterprise kunnen resellers terecht bij de helpdesk van Alcadis. De Support Engineers van Alcadis bieden telefonisch of per e-mail support en ook stellen zij downloads als firmware-updates, manuals, drivers en technotes beschikbaar via deze supportsite.

    • De helpdesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
    • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Trainingen
Wij trainen partners op gebied van data netwerk infrastructuur oplossingen van Alcatel-Lucent Enterprise en kunnen hen certificeren als Alcatel-Lucent Enterprise Certified Field Expert (ACFE). Bekijk in het trainingsoverzicht wanneer de aankomende trainingen plaatsvinden. 


Downloads
In de navigatiebalk aan de linkerkant van deze pagina ziet u een overzicht van de producten van Alcatel-Lucent Enterprise. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet en/of manual zoekt.

Copyright Alcadis © 2019 Alle rechten voorbehouden