Technicolor support Alcadis

Technicolor Support

Voor technische ondersteuning op de producten van Technicolor kunnen resellers terecht bij de helpdesk van Alcadis IP Solutions. De Support Engineers van Alcadis IP Solutions bieden telefonisch of per e-mail support en ook stellen zij downloads als firmware-updates, manuals, drivers en technotes beschikbaar via deze supportsite.

    • De helpdesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
    • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Telefonische Helpdesk Nederland
End-users kunnen telefonisch contact zoeken met de helpdesk van Technicolor. Deze is te bereiken via 0032 70 22 43 00 (reguliere telefoonkosten) op werkdagen van 10.00 tot 18.00 uur.


Downloads
In de navigatiebalk aan de linkerkant van deze pagina ziet u een overzicht van de producten van Technicolor. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet, manual, driver of firmware zoekt.

Copyright Alcadis © 2018 Alle rechten voorbehouden