Ruckus Support

De producten van Ruckus worden uitsluitend met support contracten geleverd. Op de Supportsite van Ruckus (http://support.ruckuswireless.com) kunt u terecht voor een uitgebreide set aan informatie, waaronder product handleidingen, technische documenten, software-updates en software-upgrades. Ook kunt u hier uw supportaanvraag indienen:

    • Om gebruik te maken van de Ruckus support moet de unit worden aangemeld via Ruckus. Als er nog geen account is aangemaakt kan dit via: https://support.ruckuswireless.com/get_access_now.
    • Als de producten staan geregistreerd is het mogelijk om contact op te nemen met de Ruckus support via: support@ruckuswireless.com. Vermeld hierbij altijd het serienummer van het product en de gegevens van de eindgebruiker.

Helpdesk Alcadis

Voor technische ondersteuning op de producten van Ruckus kunnen resellers terecht bij de helpdesk van Alcadis IP Solutions. De Support Engineers van Alcadis IP Solutions bieden telefonisch of per e-mail support en ook stellen zij downloads als firmware-updates, manuals, drivers en technotes beschikbaar via deze supportsite.

    • De helpdesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
    • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Downloads
In de navigatiebalk aan de linkerkant van deze pagina ziet u een overzicht van de producten van Ruckus. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet, manual, driver of firmware zoekt.


Events
Met enige regelmaat organiseert Alcadis evenementen die geheel in het teken staan van Ruckus. Op donderdag 1 november staat de Ruckus Dogfather Technical Day op de planning. Tijdens deze ochtend krijgt u een technische update over verschillende onderwerpen. 

Copyright Alcadis © 2018 Alle rechten voorbehouden