MetaGeek Support

Voor technische ondersteuning op de producten van MetaGeek kunnen resellers terecht bij de helpdesk van Alcadis IP Solutions. De Support Engineers van Alcadis IP Solutions bieden telefonisch of per e-mail support en ook stellen zij downloads als firmware-updates, manuals, drivers en technotes beschikbaar via deze supportsite.

    • De helpdesk van Alcadis is bereikbaar voor uw eerstelijns support vragen via support@alcadis.nl. Vermeld in uw e-mail altijd uw klantnummer!
    • Heeft u dringende vragen? Dan kunt u tussen 09.00 en 13.00 uur telefonisch contact opnemen met één van onze Support Engineers via 030- 220 99 31.

Downloads
In de navigatiebalk aan de linkerkant van deze pagina ziet u een overzicht van de producten van MetaGeek. Hier kunt u verder navigeren naar het gewenste product waarvoor u een datasheet, manual, driver of firmware zoekt.


Events
Met enige regelmaat organiseert Alcadis evenementen op kantoor in Houten die in het teken staan van MetaGeek en/of Site Surveys. Bekijk onze agenda en meld u aan


Supportsite MetaGeek
Op de website van MetaGeek is veel informatie te vinden om u te ondersteunen bij technische problemen. Ook staan er diverse handleidingen om de producten optimaal te benutten en kunt u uw vragen kwijt op een forum.

Copyright Alcadis © 2019 Alle rechten voorbehouden